Maskiningeniør til fremtidens grønne energiløsninger

GreenHydrogen er klar til at erobre en position som en af verdens førende indenfor udvikling og produktion af elektrolyseanlæg, der anvender strøm fra vedvarende energi og vand til at fremstille grøn brint. Brint er hjørnestenen i omstillingen fra et fossilt til et grønt energiforsyningssystem baseret på vedvarende energi. Det globale marked for elektrolyseanlæg er enormt og i hastig vækst. Vi er i fuld gang med at kommercialisere vores 2. generations elektrolyse anlæg, og visionen er, at vi med modulære løsninger vil være med til at accelerere markedet for brintanlæg, der kan sikre optimal udnyttelse af den vedvarende energi.

Med solide ejere i ryggen og tæt samarbejde med større danske og udenlandske partnere i energimarkedet er fundamentet på plads, og vi søger nu en ingeniør med et stort drive, som har evnen og lysten til at medvirke ved videreudvikling af vores avancerede elektrolyseteknologi.

Arbejdsopgaver:

Du vil få ansvaret for moduleringen af det komplette anlæg i 3D. Herunder skal du således også konstruere tegninger og produktionsgrundlag for de enkelte dele. Endvidere vil du komme til at arbejde med:

  • Konceptbeskrivelser, systemberegninger og simuleringer
  • Termodynamiske beregninger
  • Udvikling af komplette demoanlæg ud fra konceptbeskrivelsen
  • Faktisk udformning af emner
  • Udarbejdelse af produktionsgrundlag, tegninger, komponentdokumentation og styklister
  • Sikre at anlægget overholder gældende standarder
  • Indkøb af komponenter i forbindelse med demoanlæg
  • Support til produktionen og service i forbindelse tekniske/mekaniske problemstillinger

Kvalifikationer og erfaring:

Du er uddannet ingeniør eller lignende og har en god teoretisk baggrund. Det er en stor fordel hvis du har nogle års erhvervsmæssig erfaring enten forud for studiet eller efter endt studie. Det er et krav at du har kendskab til SolidWorks eller tilsvarende, samt en vis erfaring med beregning af statiske og termodynamiske systemer. Da vi arbejder internationalt, skal du helst beherske engelsk i både skrift og tale.

Desuden er det en fordel hvis du:

  • Er i stand til at tage ansvar og arbejde selvstændigt, men samtidig finder dig godt tilpas i etinnovativt team med store ambitioner
  • Har erfaring med projektledelse

Samarbejde og udvikling i fokus

Som medarbejder hos GreenHydrogen får du en unik chance for at være med til at sætte dit præg på en virksomhed der er på vej frem indenfor en af de bærende teknologier for optimal udnyttelse af den vedvarende energi. Du vil blive en af nøglepersonerne i en innovativ virksomhed, hvor der er fokus på udvikling, nytænkning og samarbejde.

Ansættelse: Fuld tid

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted: Kolding.

Løn: Du tilbydes en løn der er i overensstemmelse med stillingens karakter, krav og din baggrund, ligesom der også tilbydes pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøgning

Send din ansøgning til: jkj@greenhydrogen.dk.

Mærk ansøgningen ”Maskiningeniør”

Bemærk at vi behandler ansøgningsfeltet løbende.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Jørgen Krogsgaard Jensen på tlf.: 41 95 16 12.

Bag GreenHydrogen ApS står primært Nordic Alpha Partners, energiselskabet Norlys A/S, og Investeringsselskabet af 19. maj 2014, der repræsenterer de oprindelige grundlæggere af virksomheden.

GreenHydrogen ApS beskæftiger i dag 14 medarbejdere men forventer at øge antallet af ansatte væsentligt inden for de kommende 24 måneder.