We’re hiring!

Please see our current job listings below. If you don’t see a job that fits your profile, you are welcome to send us your unsolicited application. We look forward to hearing from you!

El-ingeniør til fremtidens grønne energiløsninger

GreenHydrogen er klar til at erobre en position som en af verdens førende indenfor udvikling og produktion af elektrolyseanlæg, der anvender strøm fra vedvarende energi og vand til at fremstille grøn brint. Brint er hjørnestenen i omstillingen fra et fossilt til et grønt energiforsyningssystem baseret på vedvarende energi. Det globale marked for elektrolyseanlæg er enormt og i hastig vækst. Vi er i fuld gang med at kommercialisere vores 2. generations elektrolyseanlæg, og visionen er, at vi med modulære løsninger vil være med til at accelerere markedet for brintanlæg, der kan sikre optimal udnyttelse af den vedvarende energi.

Med solide ejere i ryggen og tæt samarbejde opbygget med større danske og udenlandske partnere i energimarkedet er fundamentet på plads, og vi søger nu en ingeniør med et stort drive, som har evnen og lysten til at medvirke ved videreudvikling af vores avancerede elektrolyseteknologi.

Arbejdsopgaver:

Du vil komme til at indgå i et team, der står for udvikling af vores elektrolyseanlæg.

Her vil dine arbejdsområder tage udgangspunkt i den styringsmæssige del af anlægget med alsidige opgaver fordelt over de forskellige faser i udviklingsprocessen.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Programmering af anlægsstyring
 • Konceptbeskrivelse, systemberegninger og simuleringer
 • Udvikle komplette demoanlæg ud fra konceptbeskrivelsen
 • Udarbejdelse af produktionsgrundlag, tegninger, komponentdokumentation og styklister
 • Indkøb af komponenter i forbindelse med demoanlæg
 • Opbygning af demoanlæg
 • Test af demoanlæg
 • Dokumentation
 • Support til produktionen og service i forbindelse tekniske problemstillinger

Kvalifikationer og erfaring:

 • Uddannet ingeniør (EL), gerne 2-3 års erfaring med udvikling
 • Erfaring med programmering af PLC eller lignende
 • Erfaring med brændselsceller eller elektrolyse en fordel men ikke et krav
 • Elektromekanisk systemkendskab vil være en fordel
 • Indsigt i styring og regulering af termiske systemer
 • Da vi arbejder internationalt, skal du beherske engelsk i både skrift og tale

Desuden er det en fordel hvis du:

 • Erfaring med AC/DC konvertere 10-1000 kW
 • Har projektledererfaring
 • Behersker MathLab eller lignende (til beregning af termodynamiske processer)
 • Er i stand til at tage ansvar og arbejde selvstændigt, men samtidig finder dig godt tilpas i et lille, innovativt team med store ambitioner.

Samarbejde og udvikling i fokus

Som medarbejder hos GreenHydrogen får du en unik chance for at være med til at sætte dit præg på en virksomhed der er på vej frem indenfor en af de bærende teknologier for optimal udnyttelse af den vedvarende energi. Du vil blive en af nøglepersonerne i en innovativ virksomhed, hvor der er fokus på udvikling, nytænkning og samarbejde.

Ansættelse: Fuld tid.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Arbejdssted: Kolding.

Løn: Du tilbydes en løn der er i overensstemmelse med stillingens karakter, krav og din baggrund, ligesom der også tilbydes pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøgning

Send din ansøgning til: jkj@greenhydrogen.dk

Mærk ansøgningen ”El-ingeniør”.

Bemærk at vi behandler ansøgningsfeltet løbende.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Jørgen Krogsgaard Jensen på tlf.: 41 95 16 12.


Bag GreenHydrogen ApS står primært Nordic Alpha Partners, energiselskabet Norlys A/S, og Investeringsselskabet af 19. maj 2014, der repræsenterer de oprindelige grundlæggere af virksomheden.

GreenHydrogen ApS beskæftiger i dag 14 medarbejdere men forventer at øge antallet af ansatte væsentligt inden for de kommende 24 måneder.

Om Green Hydrogen:
Green Hydrogen (GH) har siden 2007 udviklet anlæg, der ved hjælp af elektrolyseteknologi kan udvinde brint til lagring af vedvarende energi. Green Hydrogen er i dag ejet af bl.a. Nordic Alpha Partners. Green Hydrogen har et globalt forretningspotentiale og oplever en stor vækst. Til at understøtte deres vækst strategi søges der til deres hovedkvarter i Kolding en:

Kvalitetsansvarlig /- Ingeniør

Har du erfaring med kvalitetsledelse og vil du være en del af en virksomhed med fokus på den grønne omstilling?

Om rollen:

I rollen som Kvalitetsansvarlig vil du få ansvaret for opbygning, implementering og vedligeholdelse af GH’s kvalitetssystem, samtidig med at du vil blive ansvarlig for dokumentationen og forbedringer af GH’s komponent- og processkvalitet. Du vil blive projektansvarlig for implementering af ISO9001 og på sigt implementering af 14001/45001 samt tilhørende certificering. Derudover vil dit ansvar bl.a. være at:

 • Udarbejde og implementere GH’s kvalitetsstrategi
 • Deltage i og drive analyser af produktionsprocesser, identificere CTQ’er og    udarbejde og implementere kontrolplaner.
 • Udvikle og implementere test/right first time målinger og analyser.
 • Implementere og udføre ind- og udgangskontroller som nødvendig og som defineret i kvalitetsstrategien
 • Facilitere og drive root cause analyse på afvigelser, samt sikre at afvigende materialer isoleres og håndteres.
 • Deltage i leverandørudvælgesesaktiviteter og audits

Din profil:

Du har sandsynligvis en mellem eller længere videregående teknisk uddannelse, gerne baseret på en faglig grunduddannelse som mekaniker/elektronikfagtekniker eller lign. Derudover har du +5 års erfaring fra en kvalitetsteknisk afdeling indenfor industriel produktion og erfaring med Six Sigma og/eller APQP. Du har erfaring med kvalitetsledelse, projektledelse og ISO 9001/14001/45001. Du har derudover stærke IT-kompetencer og kan begå dig på et højt niveau på både dansk og engelsk. Som person er du teknisk velfunderet, god til at opbygge relationer og god til at have flere bolde i luften på en gang.

Vil du være en del af en grøn virksomhed i stor vækst?

Så send din ansøgning snarest muligt. Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen og Green Hydrogen, er du velkommen til at kontakte Partner Peter Bjerring på +45 23 277 287

Vi ser meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest.

Søg stilling

Om Green Hydrogen:
Green Hydrogen (GH) har siden 2007 udviklet anlæg, der ved hjælp af elektrolyseteknologi kan udvinde brint til lagring af vedvarende energi. Green Hydrogen er i dag ejet af bl.a. Nordic Alpha Partners. Green Hydrogen har et globalt forretningspotentiale og oplever en stor vækst. Til at understøtte deres vækst strategi søges der til deres hovedkvarter i Kolding en:

Logistikansvarlig /- Ingeniør

Har du erfaring som ansvarlig for logistik, og vil du være en del af en virksomhed med fokus på den grønne omstilling?

Om rollen:

I rollen som Logistikansvarlig vil du få det overordnede ansvar for opsætningen af GH’s vareflow fra leverandør til lager, igennem produktion og til kunden. Dette indebærer bl.a. opsætning af interne lagre, implementering af back office systemer, herunder ERP samt PDM/PLM. Derudover vil dit ansvar bl.a. være at:

 • Opbygge processer indenfor engineering, produktion og supply chain, lagerstyring, varedisponering, produktionsplanlægning, forecasting og order fulfillment
 • Designe og implementere produktstyrings, lagerstyrings, disponerings- og planlægningsprocesser inkl. systemopsætning
 • Udarbejde og vedligeholde procesdokumentation
 • Indledningsvis udføre operationel lagerstyring, disponering og planlægning i det omfang det er påkrævet, indtil operationel ressource ansættes
 • Opbygge og vedligeholde interne logistiksystemer og -udstyr

Din profil:

Du har sandsynligvis en mellem eller længere videregående teknisk eller økonomisk uddannelse som fx Produktionsingeniør, Cand.merc., Produktionsteknolog eller lignende. Derudover har du +5 års erfaring fra en lignende stilling i en industriel produktionsvirksomhed, med fokus på logistikprocesser og implementering af ERP-systemer. Du har derudover stærke IT-kompetencer og kan begå dig på et højt niveau på både dansk og engelsk. Som person er du teknisk velfunderet, god til at opbygge relationer og god til at have flere bolde i luften på en gang.

Vil du være en del af en grøn virksomhed i stor vækst?

Så send din ansøgning snarest muligt. Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen og Green Hydrogen, er du velkommen til at kontakte Partner Peter Bjerring på +45 23 277 287

Vi ser meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest.

Søg stilling

Who are we?

Green Hydrogen Systems is pioneering the field of affordable green hydrogen production for the transportation, housing and other industries. We are doing this through a winning formula of our highly efficient, modular electrolyzers combined with a “produce on site” philosophy.

When you join us, you’ll work with a team of fellow pioneers who are passionate about improving our technologies, working with our partners – sometimes in new applications – installing our systems at new sites, and advancing our vision of affordable green hydrogen almost everywhere.

Sound like your dream job? See our job listings to the left or send us your unsolicited application.